Nieuw: vanaf september 2024

Voices
academy

Plezante voice-over workshops georganiseerd door Bernadette en Johfrah.

Meer weten? Laat dan vrijblijvend je e-mailadres achter. Wees snel, de plaatsen zijn beperkt.

Hoe kan je een Vlaamse Voice-Over online boeken?

Een Vlaamse voice-over stem online boeken? Da’s makkelijk!

Ben je op zoek naar een Vlaamse voice-over? Ik ben een mannelijke stem die fris en jong klinkt voor je web-animatie. Of het kan ook zakelijk en warm voor je bedrijfspresentatie? Kortom, een professionele voice-over gezocht? Ik heb een eigen eigen home-studio. Dus je kan me makkelijk online inboeken. Ik leg je uit hoe je me in drie simpele stappen boekt..

1. Beluister enkele voorbeelden en vraag een gratis proefopname

In het algemeen kunt kosten besparen door rechtstreeks bij de voice-over stem zelf aan te kloppen. Op mijn site, en op die van andere stemmen, kan je meestal wel een demo beluisteren.

Via deze link kan je enkele van mijn voice-over stemvoorbeelden beluisteren.

Misschien weet je na het beluisteren al: ‘Dit is een match!’. Of misschien twijfel je nog. Omdat je script een tikkeltje anders is? Geen probleem. Je kan altijd een gratis proefopname vragen. Dat is geheel vrijblijvend. Dan lees ik een stukje van je script in, op basis van jouw richtlijnen. Ik stuur het je dezelfde dag (of zeker binnen de 24u door), zodat jij en je klant rustig kunnen kiezen. Psst. Als je dit bij meerdere stemmen vraagt, heb je meer kans om de juiste stem te vinden voor je project. Want dat is uiteindelijk het belangrijkste.

2. Bevestig en download de files

Vind je de proefopname helemaal goed? Of heb je nog een paar wijzigingen qua tone-of-voice? En bevestig je de prijsofferte die je meegestuurd krijgt? Dan stuur je me het definitieve script door en spreek ik de gehele tekst voor je in. Ik stuur je binnen de 24u, of zelfs nog dezelfde dag, twee hoogwaardige audiofiles door die je kan downloaden. Een daarvan is ‘droog’ en dus zonder compressie. Op de andere ga ik een lichte processing doorvoeren. Zo vind ik dat mijn stem goed klinkt. Maar je krijgt de keuze om zelf je mix nog te maken, uiteraard. Wil je weten hoeveel een voice-over kost? De prijzen staan transparant op de homepagina.

3. Je ontvangt de factuur achteraf. Niet tevreden? Geen factuur.

Ik vraag je de facturatie gegevens door te sturen, waarna ik je een factuur bezorg. Hoewel dit zelden gebeurt, kan het dat je toch wil afzien van onze afspraak. Het kan dat de klant bijvoorbeeld toch opteert voor een vrouwelijke voice-over. Of een oudere of jongere stem. Geen probleem. Als je de audiofile uiteindelijk toch niet gebruikt, stuur me dan even een mailtje. Dan volgt er geen factuur.