Vlaamse voice-over voor voicemail

Een voice-over voor een telefooncentrale gezocht? Een welkomstboodschap op uw voicemail is het eerste wat uw beller te horen krijgt. De eerste indruk is goud waard. Een mooie stem zorgt voor een warm onthaal. Een heldere voice-over loodst uw bellers zonder moeite door uw keuzemenu.

  • Wilt u een gratis proefopname binnen de 24 uur? Dat is makkelijk: zo weet u direct of mijn stem bij uw project past.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeelden van voicemails en antwoordapparaten beluisteren?

Hallo, ik ben Johfrah. Een Vlaamse voice-over. Spreek ik uw tekst in?

Telefonie
(Telefonie)
Naturel

Zoekt u een voice-over stem voor uw telefooncentrale?

Uw voicemail laten inspreken door een mooie stem is een slimme keuze. Ik help u graag met het inspreken van uw telefooncentrale als Vlaamse voice-over. Bovendien kan ik uw bellers ook begroeten in het Engels en het Frans. Handig, als u klanten heeft in het buitenland. U hoort mijn stem op de telefooncentrale van o.a. Samsung en Tesla, maar ook bij kleine IT-, immo-, bank- en verzekeringsmakelaars.

Hoeveel kost een voicemail stem?

De prijs voor het laten inspreken van uw telefooncentrale kost €89. In deze startkost zitten de eerste 25 woorden inbegrepen. Dat is de gemiddelde duurtijd van een gesloten-melding of een lang keuzemenu.

Wilt u echter meer berichten laten inspreken (welkomstbegroeting, keuzemenu, wachtcentrale, gesloten-melding, etc...). Dan komt er bovenop de 25 woorden een prijs per woord + montagekost bij om de bestanden kant-en-klaar af te werken. U kunt uw tekst gerust eens naar mij doorsturen en dan maak ik een heldere offerte op maat.