Vlaamse voice-over voor e-learning

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere e-learning projecten en modules in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Een e-learning module inspreken: da's een lange en complexe tekst eenvoudig en helder bij de trainee brengen. Een fris klinkende en enthousiaste maar serieuze verteller is hierbij cruciaal. E-learning teksten zijn vaak lange blokken tekst, tot wel tienduizend woorden. Het is dan ook belangrijk dat de stem van begin tot eind dezelfde intonatie hanteert. Je moet de kijker echt blijven boeien. Ik mag zeggen dat ik hier al vaak in geslaagd ben.

  • Wilt u een gratis demo?

    Zo weet u meteen of mijn stem bij uw project past.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeelden van e-learning modules beluisteren?

Hallo, ik ben Johfrah. Een Vlaamse voice-over. Spreek ik uw tekst in?

OneDrive
Informatief
Microsoft 365
Informatief

Zoekt u een voice-over stem voor uw e-learning?

Zoek niet verder. Ik werk graag met u samen om uw e-learning in te spreken. Mijn stem en intonatie zijn aangenaam om naar te luisteren. Ik laat uw luisteraar graag wegdromen in uw verhaal. En tegelijk breng ik uw boodschap helder en duidelijk over. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost het om een audioboek te laten inspreken?

Het tarief is afhankelijk van de lengte van de tekst. In de startkost van €219 zijn 200 woorden inbegrepen. Daarna kost het €0,15 per woord. U kunt dus eenvoudig zelf uitrekenen hoeveel de totale kostprijs is. Of stuurt u me gerust even uw tekst(en) door, dan maak ik een met veel plezier een offerte op maat.