Vlaamse voice-over voor reportages

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere teksten voor reportages in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Als voice-over geef ik vaak commentaar bij reportages. Mijn stemtimbre is aangenaam en warm. Dankzij mijn ervaring als televisie-regisseur weet ik ook hoe een verhaal opgebouwd wordt en kan ik de kijker door het programma loodsen. Ook qua vertelstijl ben ik erg veelzijdig. Ik kan een voice-over voor een reportage neutraal maar ook enthousiast inspreken. Alles hangt af van uw briefing en bedoeling.

  • Wilt u een gratis demo?

    Zo weet u meteen of mijn stem bij uw project past.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeelden van reportages beluisteren?

Hallo, ik ben Johfrah. Een Vlaamse voice-over. Spreek ik uw tekst in?

Proximus
Naturel
Hallo Zomer
Naturel

Zoekt u een voice-over stem voor uw reportage?

Ik werk graag met u samen om als Vlaamse voice-over uw reportage in te spreken. Mijn stem klinkt aangenaam en straalt vertrouwen uit. Ik kan de juiste hoeveelheid enthousiasme in de tekst leggen om de kijker te blijven boeien, zonder als stem op te vallen. Ik laat uw luisteraar graag wegdromen in uw verhaal. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost een voice-over voor een reportage?

Het tarief is afhankelijk van de lengte van de tekst. In de startkost van €219 zijn 200 woorden inbegrepen. Daarna kost het €0,15 per woord. U kunt dus eenvoudig zelf uitrekenen hoeveel de totale kostprijs is. Of stuurt u me gerust even uw tekst(en) door, dan maak ik een met veel plezier een offerte op maat.