Hoeveel kost het om de telefooncentrale te laten inspreken?

Actie: laat uw voicemail inspreken.

Ontvang een gratis ingesproken voicemailbericht. Klik hier om gratis uw voicemail in te laten spreken. U ontvangt dan een gratis professioneel ingesproken voicemailbegroeting voor uw telefooncentrale of gsm.

Uw voicemail laten inspreken door een mooie stem is een slimme keuze. Ik help u graag met het inspreken van uw telefooncentrale als Vlaamse voice-over. Bovendien kan ik uw bellers ook begroeten in het Engels en het Frans. Handig, als u klanten heeft in het buitenland. U hoort mijn stem op de telefooncentrale van o.a. Samsung en Tesla, maar ook bij kleine IT-, immo-, bank- en verzekeringsmakelaars.

Gebruik-Voicemail

Telefonie

€ 89

Talen: Vlaams, Frans en Engels
Lengte: Inclusief eerste 25 woorden, daarna tarief op basis van totale tekstlengte.
Afwerking: Geknipt op maat en formaat naar wens (.wav of .mp3)
Levering: Audio binnen 24u in je mailbox.
Retake: Gratis retake voor uitspraak of intonatie
Gebruiksrecht: Telefooncentrale

Handig tarieven-overzicht

Vergelijk mijn tarieven voor de verschillende projecttypes.

TypeBereikGebruikTekstlengtePrijs
TelefonieTelefooncentraleGebruik de voice-over op uw telefooncentrale zonder tijdsbeperking. U ontvangt aparte audiobestanden.Inclusief eerste 25 woorden, daarna tarief op basis van totale tekstlengte.
€ 89
ex BTW
Standaard gebruikOrganisch, dus zonder advertentiebudget (reportage, docu, bedrijfsfilm, explainer, e-learning...)Gebruik de voice-over op al uw (non-paid) kanalen zonder tijdsbeperkingInclusief tekst van 200 woorden, daarna €0,20 per woord
€ 239
ex BTW
Online advertentie Online advertentie (paid media, pre-roll, youtube, facebook, instagram, tiktok)Gebruik de voice-over 1 jaar als actieve online advertentie, daarna is organisch gebruik oneindig in de tijd toegelaten.Inclusief 1 hoofdspot van 120 seconden (circa 300 woorden)
€ 349
ex BTW
Regionale RadioRegionale radiospot in BelgiëGebruik de voice-over gedurende 6 maanden als radio-advertentie in België, startend vanaf de eerste uitzendingInclusief 1 hoofdspot van 30 seconden (circa 80 woorden)
€ 189
ex BTW
Nationale radioNationale radiospot in BelgiëGebruik de voice-over gedurende 1 jaar als radio-advertentie in België, startend vanaf de eerste uitzendingInclusief 1 hoofdspot van 30 seconden (circa 80 woorden)
€ 349
ex BTW
Regionale TVRegionale TV-spot in BelgiëGebruik de voice-over gedurende 1 jaar als tv-advertentie in België, startend vanaf de eerste uitzendingInclusief 1 hoofdspot van 30 seconden (circa 80 woorden)
€ 269
ex BTW
Nationale TVNationale TV-spot in BelgiëGebruik de voice-over gedurende 1 jaar als tv-advertentie in België, startend vanaf de eerste uitzendingInclusief 1 hoofdspot van 30 seconden (circa 80 woorden)
€ 449
ex BTW

Extra variant of tag-on: +25% van de factuurprijs. Verlenging van de gebruiksrechten: +50% van de factuurprijs per extra jaar. 

Mijn voice-over tarieven zijn helder en transparant.

Hoeveel kost een voice-over? Daar kan ik u een helder antwoord op geven. Ik denk dat een eerlijk tarief zorgt voor een prettige samenwerking op de lange termijn. Geen geheimzinnige tarievenlijst die enkel op aanvraag beschikbaar is dus! Maar gewoon eenvoudig en zichtbaar op mijn website! Makkelijk, toch?