Vlaamse voice-over voor youtube advertenties

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere youtube advertenties in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Een voice-over voor een youtube advertentie, facebook advertentie of pre-roll? Die moet kort, krachtig en enthousiast klinken. De boodschap moet blijven hangen. En dat kan enkel met een mooie, heldere en goed begrijpbare stem. Ik ben zo'n freelance voice-over stem en help u graag bij het inspreken van uw youtube-ads.

  • Wilt u een gratis demo?

    Zo weet u meteen of mijn stem bij uw project past.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeelden van youtube-ads beluisteren?

Hallo, ik ben Johfrah. Een Vlaamse voice-over. Spreek ik uw tekst in?

Teamleader
Warm

Zoekt u een voice-over stem voor uw online advertentie?

Ik werk als voice-over stem graag met u samen om uw online advertentie in te spreken. Mijn stem is fris, enthousiast en aangenaam om naar te luisteren. Zonder te commercieel te klinken. Ik spreek op een naturelle manier uw kijkers aan. Of ik laat ze graag wegdromen in uw verhaal. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Tone of voice: Warm
Client: Telenet
Tone of voice: Enthousiast
Client: Nesquik
Tone of voice: Warm
Client: Tempur
Tone of voice: Over the top
Client: Spinner Mad
Tone of voice: Warm
Client: Sumup
Tone of voice: Over the top
Client: Crayola

Hoeveel kost het om een online advertentie te laten inspreken?

De prijs voor een voice-over voor een online advertentie (denk aan een youtube-preroll of een facebook- of instagram advertentie) is €270 voor een tekst van maximaal 2 minuten. De voice-over opnames voor een webvideo met advertentiebudget mag u 1 jaar actief gebruiken. Indien u het gebruiksrecht om actief campagne te voeren met de voice-over graag voor een langere periode afkoopt, gelieve dit dan mee te delen.