Hoeveel kost de voice-over voor een nationale radiospot?

Een radiocommercial inspreken als voice-over is een leuk en apart vak. De teksten zijn kort. De aandacht van de luisteraar is vaak slap. Daarom is een heldere, mooie en warme stem die erbovenuit springt een belangrijke factor voor het slagen van uw radiocommercial.

Gebruik-Rado

Nationale radio

€ 349

Lengte: Inclusief 1 hoofdspot van 30 seconden (circa 80 woorden)
Levering: Inbellen & Live-regie mogelijk na afspraak
Gebruiksrecht: Nationale radiospot in België
Variant: +25% per variant of tag-on

Handig tarieven-overzicht

Vergelijk mijn tarieven voor de verschillende projecttypes.

TypeBereikGebruikTekstlengtePrijs
TelefonieTelefooncentraleGebruik de voice-over op uw telefooncentrale zonder tijdsbeperking. U ontvangt aparte audiobestanden.Inclusief eerste 25 woorden, daarna tarief op basis van totale tekstlengte.
€ 89
ex BTW
Standaard gebruikOrganisch, dus zonder advertentiebudget (reportage, docu, bedrijfsfilm, explainer, e-learning...)Gebruik de voice-over op al uw (non-paid) kanalen zonder tijdsbeperkingInclusief tekst van 200 woorden, daarna €0,20 per woord
€ 239
ex BTW
Online advertentie Online advertentie (paid media, pre-roll, youtube, facebook, instagram, tiktok)Gebruik de voice-over 1 jaar als actieve online advertentie, daarna is organisch gebruik oneindig in de tijd toegelaten.Inclusief 1 hoofdspot van 120 seconden (circa 300 woorden)
€ 349
ex BTW
Regionale RadioRegionale radiospot in BelgiëGebruik de voice-over gedurende 6 maanden als radio-advertentie in België, startend vanaf de eerste uitzendingInclusief 1 hoofdspot van 30 seconden (circa 80 woorden)
€ 189
ex BTW
Nationale radioNationale radiospot in BelgiëGebruik de voice-over gedurende 1 jaar als radio-advertentie in België, startend vanaf de eerste uitzendingInclusief 1 hoofdspot van 30 seconden (circa 80 woorden)
€ 349
ex BTW
Regionale TVRegionale TV-spot in BelgiëGebruik de voice-over gedurende 1 jaar als tv-advertentie in België, startend vanaf de eerste uitzendingInclusief 1 hoofdspot van 30 seconden (circa 80 woorden)
€ 269
ex BTW
Nationale TVNationale TV-spot in BelgiëGebruik de voice-over gedurende 1 jaar als tv-advertentie in België, startend vanaf de eerste uitzendingInclusief 1 hoofdspot van 30 seconden (circa 80 woorden)
€ 449
ex BTW

Extra variant of tag-on: +25% van de factuurprijs. Verlenging van de gebruiksrechten: +50% van de factuurprijs per extra jaar. 

Mijn voice-over tarieven zijn helder en transparant.

Hoeveel kost een voice-over? Daar kan ik u een helder antwoord op geven. Ik denk dat een eerlijk tarief zorgt voor een prettige samenwerking op de lange termijn. Geen geheimzinnige tarievenlijst die enkel op aanvraag beschikbaar is dus! Maar gewoon eenvoudig en zichtbaar op mijn website! Makkelijk, toch?