Vlaamse voice-over voor podcasts

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere generieken en podcast-interviews in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Een voice-over voor een podcast klinkt naturel, helder en ook een beetje intiem. De podcastluisteraar luistert vaak alleen en aandachtig, waardoor een vertelstem zeer direct de luisteraar mag aanspreken. Mijn warme en diepe stem, die niet té gemaakt klinkt, maar echt en spontaan, is een perfecte aanvulling op uw podcast. Ik kan uw interviews aan elkaar praten, de gasten aankondigen een podcast-intro inspreken en als voice-over kan ik op het einde van uw uitzending uw luisteraars oproepen om zich in abonneren op uw sociale media kanalen.

  • Wilt u een gratis demo?

    Zo weet u meteen of mijn stem bij uw project past.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeelden van podcasts beluisteren?

Hallo, ik ben Johfrah. Een Vlaamse voice-over. Spreek ik uw tekst in?

Meditatie
Warm

Zoekt u een voice-over stem voor uw podcast?

Zoek niet verder. Ik werk graag met u samen om uw podcast van een warme vertelstem te voorzien. Mijn stem en intonatie zijn aangenaam om naar te luisteren. Ik laat uw luisteraar graag wegdromen in uw verhaal. Ik stel op de juiste manier de vragen. Of ik maak een in- of uitleiding als voice-over. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost een voice-over voor een podcast?

Bent u een beginnende podcastmaker en heeft u geen winst-doel? Dan kunnen we gerust een tarief op maat van uw project afspreken. Het spreekt voor zich dat een podcast van een groot merk met honderden duizenden luisteraars een ander budget hebben dan een starter. Mail me gerust even met uw vraag en we bekijken samen de mogelijkheden! Ik ben er zeker van dat we een match vinden.