Vlaamse voice-over voor in-store messaging

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere in-store boodschappen in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Een voice-over voor in-store messaging is een aparte uitdaging. Ik kan zowel uw winkelbezoekers informeren (bijvoorbeeld over maatregelen, kassa's, noodprocedures en andere instructies). Maar mijn stem wordt ook vaak gebruikt in een enthousiasmerende rol: een promotie bij een bepaald product? Een interessante actie waar uw winkelbezoekers van op de hoogte moeten zijn? Mijn stem trekt de aandacht en is ook in lawaaierige omgevingen goed en helder te begrijpen.

  • Wilt u een gratis demo?

    Zo weet u meteen of mijn stem bij uw project past.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeelden van winkelboodschappen beluisteren?

Hallo, ik ben Johfrah. Een Vlaamse voice-over. Spreek ik uw tekst in?

Mediamarkt
Enthousiast
Tomorrowland
Enthousiast

Zoekt u een voice-over stem voor uw winkel?

Zoek niet verder. Ik werk graag met u samen om uw in-store messages in te spreken. Mijn stem en intonatie zijn aangenaam om naar te luisteren. Ik breng uw winkelbezoekers op een heldere en warme manier op de hoogte van uw promo's of aankondigingen. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost het om een audioboek te laten inspreken?

De prijs is afhankelijk van hoeveel berichten u wil laten inspreken en hoe lang u deze zal gebruiken. Ook of de berichten van promotionele aard of eerder instructioneel zijn speelt mee in het gebruiksrecht ervan. De prijs per boodschap is €50. Indien u meer berichten in één keer laat inspreken, zakt de prijs bericht. Stuurt u me gerust even een bericht, dan maak ik een offerte op maat van uw project.