Instructie video’s: hoe pak je dat aan?

Verkoop je een product of dienst? Auto-onderdelen? Vaatwassers? Wijn? Verf? Dat is fijn. Maar voorzie je ook extra informatie voor je klanten? Je doet er goed aan om een reeks instructievideo’s of how-to filmpjes op te nemen in je marketingcampagne. Want jij hebt de expertise in huis. Dus deel dat. Je komt over als expert. En je doet aan klantenbinding. Win win. En een duidelijke en frisse voice-over stem doet de rest.

Ik toon je twee voorbeeldjes van video’s die ik voorzag van een instructie voice-over.

1. Verftips en extra producten aanprijzen

In een reeks van meer dan 10 video’s wordt getoond hoe de gebruiker van de verf het best kan schilderen. Er worden naast verschillende technieken ook andere producten van het merk aangeprezen. Nodig om de taak tot een goed einde te brengen.

2. Energie tips

Via deze reeks video’s leer je gaandeweg hoe je elektriciteit kan besparen. Er worden echt bruikbare praktische tips verteld door een informatieve voice-over stem. Bekijk ze zelf ook eens! Wie weet steek je er nog iets van op?

Voor je animatiefilm of explainervideo? Kans is groot dat mijn stem al opgenomen is in de stemmenbank van je videoproductiehuis, maar vraag gerust een gratis stemsample aan!

Categorieën: Zo werkt het

Johfrah Lefebvre

Ik werk als regisseur en voice-over stem. Vanuit mijn homestudio in Brussel lees ik dagelijks met plezier teksten in voor bedrijfsfilms, radio- of televisiereclames. En ik schrijf erover op mijn blog.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *