Vlaamse voice-over gezocht voor uw Explainer?

Ik werk graag mee aan uw volgende project. Hier kan u een voorbeeld beluisteren van mijn stem. Scroll gerust nog even verder: ik laat u op mijn website nog meer voorbeelden horen en geef een transparant inzicht in mijn voice-over tarieven. Voel u vrij om mij te contacteren over uw project. Ik maak met plezier een gratis proefopname.

Vinci
Naturel

U zoekt een voice-over met professionele homestudio?

Maar ook met een prettige en professionele service? Vanuit mijn boadcast-homestudio spreek ik dagelijks teksten in voor Belgische radio, tv of online commercials. Met mijn warme, diepe stem breng ik uw zakelijke tekst tot leven. Ik connecteer eenvoudig met uw studio voor een live-sessie.

Aan het werk in mijn homestudio
Levels

Een gratis proefopname van uw voice-over tekst.

Ik maak het u gemakkelijk.  Stuur een stukje uit uw script. Ik spreek gratis en vrijblijvend een proefopname voor u in. En daarna beslist u helemaal zelf of u ermee wilt doorgaan of niet.
Levering

Voice-over klaar in minder dan 24 uur.

Razendsnelle service. Bestelt u de Vlaamse voice-over opname voor 16u? Dan ontvangt u de afgewerkte audio ten laatste de volgende werkdag in uw mailbox.

Niet tevreden

Geld-terug-garantie!

Toch niet tevreden? Dan krijgt u zonder problemen uw geld terug. Geen reden om te twijfelen, dus: contacteer me met uw project via johfrah@voices.be of spreek me aan op de Livechat!

Mijn voice-over tarieven zijn helder en transparant.

Hoeveel kost een voice-over? Daar kan ik u een helder antwoord op geven. Ik denk dat een eerlijk tarief zorgt voor een prettige samenwerking op de lange termijn. Geen geheimzinnige tarievenlijst die enkel op aanvraag beschikbaar is dus! Maar gewoon eenvoudig en zichtbaar op mijn website! Makkelijk, toch?

Selecteer hieronder uw type voice-over.

Price type
Gebruik-Voicemail

Telefonie

€ 89

Talen: Vlaams, Frans en Engels
Lengte: Inclusief eerste 25 woorden, daarna tarief op basis van totale tekstlengte.
Afwerking: Geknipt op maat en formaat naar wens (.wav of .mp3)
Levering: Audio binnen 24u in je mailbox.
Retake: Gratis retake voor uitspraak of intonatie
Gebruiksrecht: Telefooncentrale

Contacteer mij vrijblijvend

Heeft u een vraag? Wil u een Vlaamse voice-over online bestellen? Eenvoudig! Ik bezorg u met plezier een gratis proefopname. Of een vrijblijvende offerte. Vul hieronder uw tekst in om verder te gaan.

Johfrah-scaled.jpg

Ik probeer elke vraag binnen het uur te beantwoorden.