Wil je ook voice-over worden?

Start als voice-over met deze 5 tips

Zie je het voor je? Jezelf voor de microfoon? Is dat je droom? Wil je ervoor gaan? Check deze 5 tips dan alvast. Heb je hierna zin in meer? Lees dan mijn langer artikel: 20 stappen om voice-over te worden, voor een uitgebreid stappenplan of abonneer op mijn youtube-kanaal.

  1. Definiëer je droom: pas als je echt weet wat je wil, zal je je voice-over doel behalen
  2. Zoek een stemcoach en leer je stem correct gebruiken en verzorg je uitspraak
  3. Oefen, train en repeteer. Vergelijk voice-over worden met een topsport.
  4. Investeer. In je opleiding. In materiaal. In je voice-over studio. In je marketing. Investeer tijd.
  5. Maak plezier. Wees vriendelijk, en maak plezier. Het is een fantastische job. Geniet ervan als je het doet.

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Johfrah. Enkele jaren geleden hoorde ik, net zoals jij misschien, dat ik wel een mooie stem had. “Zou ik daar iets meer mee kunnen doen?”, vroeg ik me af? Maar hoe dan? Waar is de voice-over wereld?

Met deze video-reeks neem ik je mee in mijn verhaal en geef ik je praktisch toepasbare tips om zélf aan de slag te gaan als voice-over stem. Elke week post ik een nieuwe video, dus abonneer je op mijn kanaal als je mee wil doen. Ik ga het hebben over stemtechniek, studiotechniek en marketing.

nl_NLNederlands
fr_FRFrançais en_USEnglish de_DEDeutsch nl_NLNederlands
Scroll naar top