Voice-over voor bedrijfsfilms: vanaf 175 euro

Zoek je een gepaste stem voor je bedrijfsfilm?

Je bedrijf voorstellen met een bedrijfsfilm of animatie? Dat is een goed idee. Maar je wilt graag ook wat informatie overbrengen via een voice-over stem. De stem geldt als een eerste indruk. Hoe je klinkt, bepaalt de perceptie. Klinkt hij warm en uitnodigend? Of speels en jong? Dat maakt een groot verschil. Het kiezen van je voice-over doe je met zorg.

Het maakt je menselijk

Koop je zelf graag je product bij een bedrijf dat aanvoelt als een robot of een machine? Zelf krijg ik argwaan als de teksten op sommige websites wrang voelen alsof ze vertaald zijn met Google translate. Een vertrouwd gevoel is heel belangrijk om je klanten voor je te winnen. Een aangename en geschikte stem is dan ook heel belangrijk ik je verkoopsproces. Meer nog: een volledige eigen sound wordt alsmaar belangrijker. Net zoals je logo en je vormgeving.

En het trekt de aandacht

Een fijne inspreekstem geeft niet alleen extra informatie. Het is ook héél persoonlijk. Terwijl de drone-beelden en productieprocessen piekfijn in beeld worden gebracht zorgt de stem voor de juiste info, op de juiste manier verteld. Zodat de boodschap echt binnenkomt. Als je enkel tekst op beeld zou hebben, kun je veel minder nuances of klemtonen leggen.

Het maakt het makkelijker op social media

De kans is groot dat nieuwe klanten je bedrijfsfilm zien in een schreeuwerige omgeving zoals Facebook. Waar je al snel wegklikt omdat er een ander artikel met je aandacht is gaan lopen. Met de nieuwe functionaliteit op Facebook blijft de video wel doorspelen, ookal ben je even afgeleid. Met een goeie stem en voice-over blijft je kijker (onbewust) de boodschap opvangen.

Het wekt vertrouwen

Het menselijke aspect van een native voice-over is belangrijk. Maar ook de professionaliteit. Als je zelf je scripts inspreekt van je bedrijfsfilm kan het een averechts effect creeëren. Als je het goed doet, kom je persoonlijk over. Als je het verkeerd doet, heel amateuristisch. En dat wil je natuurlijk niet. Een gepaste voice-over voor bedrijfsfilms heeft ervaring met het lezen van professionele teksten. De stem zet de USP’s van het bedrijf op een aangename manier in de verf alsof hij zelf voor het bedrijf werkt. De stem is dan ook de vertegenwoordiger van je bedrijfsfilm.

Het kan ook voor andere vormen van video

Een bedrijfsfilm is een investering die je misschien één keer doet per jaar, of om de meerdere jaren. Het blijft interessant doorheen de tijd voor veel klanten. Maar het blijft niet hangen. Heb je al nagedacht dat het lanceren van je bedrijfsfilm een korte piek veroorzaakt? En dat een ideale marketingcampagne zowel een bedrijfsfilm als video content bevat? Dat wekelijks of maandelijks een update geeft, of een tutorial? Zo blijft je zaak top of mind. Ook daar is een samenwerking met een vaste stem onontbeerlijk om je identiteit te bepalen als merk. Dezelfde voice-over stem laat je best terugkomen in je webvideo’s, reclameboodschappen, e-learnings, telefoonboodschappen en tutorials.

Jouw gratis proefopname ontvangen?

Twijfel je nog? Geen probleem.

De keuze van de perfecte voice-over is niet makkelijk. Ik maak het je gemakkelijk. Wil je enkele stemmen vergelijken? Laat me een demo voor je maken.  Stuur een stukje uit je script. Vertel me kort de doelgroep en tone-of-voice. Ik spreek het gratis en vrijblijvend voor je in. En daarna beslis je helemaal zelf.

Voor 20u besteld? Volgende werkdag in je mailbox.

+ Je ontvangt je demo opname binnen de 24 uur
+ Opname in professionele home-studio.
+ Perfecte klank: editing en afmixing
+ Aanpassing tone-of-voice? Gratis inbegrepen!

Bedankt voor het vertrouwen

Snelle service en volledig naar wens. Bedankt voor de samenwerking en op naar de volgende.
Tom Hoogewijs
Tom Hoogewijs
09:33 15 Nov 18
Een dikke dank je wel ....Gewoon super en heel snel en vlotjes geleverd.Beter kan gewoonweg niet !! TOF
Marnick Bogaert
Marnick Bogaert
12:57 11 Nov 18
super snelle en professionele service! uitspraak wordt aangepast naar eigen noden. Zeer betrouwbaar en vlot bereikbaar.
dimitrystaeren
dimitrystaeren
06:58 25 Sep 18
Johfrah heeft me zonder problemen geholpen bij mijn eindwerk. Voor een filmpje was ik opzoek naar een goeie voice-over en Johfrah leverde die niet alleen snel maar ook zuiver en perfect ingesproken.
mathias van sele
mathias van sele
15:57 10 Aug 18
Voor onze nieuwe telefooncentrale zochten wij naar een partner dat onze bandjes professioneel zou kunnen inspreken. Zo kwam ik uit bij Johfrah en Eveline. 1 woord TOP! Zelden zo een vlotte afhandeling en communicatie meegemaakt. Prijzen zijn zeer scherp en de kwaliteit is over de gehele lijn subliem. Bedankt Johfrah en Eveline! Keep up the good work.
Nick Daems
Nick Daems
07:29 19 Jul 18
Niets dan lof over onze samenwerking! Johfrah communiceerde vlot en helder met ons en begreep waar we naartoe wilden waardoor we snel tot aan de gewenste voice-over kwamen. Zijn stem, gedrevenheid en werking zijn een absolute troef en een plezier om mee samen te werken.
Anthony Magnus
Anthony Magnus
15:44 23 Mar 18
Top! Super snelle reactie, en onmiddellijk het gewenste resultaat. Dankzij Johfrah heeft Amusivent een frisse en professionele voicemail!
Tom Van der Vennet
Tom Van der Vennet
17:01 21 Mar 18
Een leuke stem en hij spreekt voortreffelijk teksten in.
Kilian Vermaelen
Kilian Vermaelen
16:14 15 Mar 18
Johfrah heeft ons enorm geholpen met de voice-over. De communicatie was ook zeer vlot en aangenaam. Het eindresultaat was precies wat we in gedachten hadden. Zeker een aanrader! 👍🏻
Lotte Bijlsma
Lotte Bijlsma
15:59 08 Feb 18
Wij hebben bij Johfrah een aantal telefoonberichten besteld voor onze telefooncentrale. Wat ging dat vlot zeg, aanvinken wat je nodig hebt, beetje aanpassen naar de noden van onze zaak en online doorgegeven en ineens betaald om 14 uur... 23 uur alles in de mailbox. Van een snelle service gesproken.We gaan hem nog inschakelen mochten we een stem nodig hebben voor iets...
Roel Van Looveren
Roel Van Looveren
18:47 20 Dec 17
2018-04-03T20:52:24+00:00