Vlaamse voice-over online boeken

Een Vlaamse voice-over stem online boeken? Da’s makkelijk!

Ben je op zoek naar een Vlaamse voice-over? Een mannelijke stem die fris en jong klinkt voor je webanimatie? Of zakelijk en warm voor je bedrijfspresentatie? Kortom, een professionele voice-over gezocht? Liefst met eigen home-studio? Dat kan. En het is makkelijk bovendien. Ik leg je uit hoe je in drie simpele stappen, je ideale voice-over stem zoekt en boekt.

Voorbeeld van een recente televisie reclame. Stijl: enthousiast en jong.

1. Beluister enkele stemmen en vraag een gratis proefopname

Je kunt kosten besparen door rechtstreeks bij de voice-over stem zelf aan te kloppen. Op mijn site, en op die van andere stemmen, kan je meestal wel een demo beluisteren. Klik hier om enkele van mijn stemvoorbeelden te beluisteren. Durf te vragen. Misschien weet je na het beluisteren zeker dat je mijn stem wilt, of dat je deze zeker niet wil. Of misschien is je script een tikkeltje anders, en twijfel je? Geen probleem. Je kan altijd een proefopname vragen. Dat is geheel vrijblijvend en gratis. Dan lees ik een stukje van je script in, op basis van jouw richtlijnen. Ik stuur het je dezelfde dag (of zeker binnen de 24u door), zodat jij en je klant rustig kunnen kiezen. Als je dit bij meerdere stemmen vraagt, heb je meer kans om de juiste stem te vinden voor je project.

2. Bevestig en download de files

Vind je de proefopname helemaal goed? Of heb je nog een paar wijzigingen qua tone-of-voice? En bevestig je de prijsofferte? Dan stuur je me het definitieve script door en spreek ik de gehele tekst voor je in. Ik stuur je binnen de 24u, of zelfs nog dezelfde dag, twee hoogwaardige audiofiles door die je kan downloaden. Een daarvan is ‘droog’ en dus zonder compressie. Op de andere ga ik een lichte processing doorvoeren. Zo vind ik dat mijn stem goed klinkt. Maar je krijgt de keuze om zelf je mix nog te maken, uiteraard. Wil je weten wat mijn tarieven zijn? Klik dan hier.

3. Je ontvangt de factuur achteraf. Niet tevreden? Geen factuur.

Ik vraag je de facturatiegegevens door te sturen, waarna ik je een factuur bezorg. Hoewel dit zelden gebeurt, kan het dat je toch wil afzien van onze afspraak. Het kan dat de klant bijvoorbeeld toch opteert voor een vrouwelijke voice-over. Geen probleem. Als je de audiofile uiteindelijk toch niet gebruikt, stuur me dan even een mailtje. Dan volgt er geen factuur.

Jouw gratis proefopname ontvangen?

Twijfel je nog? Geen probleem.

De keuze van de perfecte voice-over is niet makkelijk. Ik maak het je gemakkelijk. Wil je enkele stemmen vergelijken? Laat me een demo voor je maken.  Stuur een stukje uit je script. Vertel me kort de doelgroep en tone-of-voice. Ik spreek het gratis en vrijblijvend voor je in. En daarna beslis je helemaal zelf.

Voor 20u besteld? Volgende werkdag in je mailbox.

+ Je ontvangt je demo opname binnen de 24 uur
+ Opname in professionele home-studio.
+ Perfecte klank: editing en afmixing
+ Aanpassing tone-of-voice? Gratis inbegrepen!

Bedankt voor het vertrouwen

Snelle service en volledig naar wens. Bedankt voor de samenwerking en op naar de volgende.
Tom Hoogewijs
Tom Hoogewijs
09:33 15 Nov 18
Een dikke dank je wel ....Gewoon super en heel snel en vlotjes geleverd.Beter kan gewoonweg niet !! TOF
Marnick Bogaert
Marnick Bogaert
12:57 11 Nov 18
super snelle en professionele service! uitspraak wordt aangepast naar eigen noden. Zeer betrouwbaar en vlot bereikbaar.
dimitrystaeren
dimitrystaeren
06:58 25 Sep 18
Johfrah heeft me zonder problemen geholpen bij mijn eindwerk. Voor een filmpje was ik opzoek naar een goeie voice-over en Johfrah leverde die niet alleen snel maar ook zuiver en perfect ingesproken.
mathias van sele
mathias van sele
15:57 10 Aug 18
Voor onze nieuwe telefooncentrale zochten wij naar een partner dat onze bandjes professioneel zou kunnen inspreken. Zo kwam ik uit bij Johfrah en Eveline. 1 woord TOP! Zelden zo een vlotte afhandeling en communicatie meegemaakt. Prijzen zijn zeer scherp en de kwaliteit is over de gehele lijn subliem. Bedankt Johfrah en Eveline! Keep up the good work.
Nick Daems
Nick Daems
07:29 19 Jul 18
Niets dan lof over onze samenwerking! Johfrah communiceerde vlot en helder met ons en begreep waar we naartoe wilden waardoor we snel tot aan de gewenste voice-over kwamen. Zijn stem, gedrevenheid en werking zijn een absolute troef en een plezier om mee samen te werken.
Anthony Magnus
Anthony Magnus
15:44 23 Mar 18
Top! Super snelle reactie, en onmiddellijk het gewenste resultaat. Dankzij Johfrah heeft Amusivent een frisse en professionele voicemail!
Tom Van der Vennet
Tom Van der Vennet
17:01 21 Mar 18
Een leuke stem en hij spreekt voortreffelijk teksten in.
Kilian Vermaelen
Kilian Vermaelen
16:14 15 Mar 18
Johfrah heeft ons enorm geholpen met de voice-over. De communicatie was ook zeer vlot en aangenaam. Het eindresultaat was precies wat we in gedachten hadden. Zeker een aanrader! 👍🏻
Lotte Bijlsma
Lotte Bijlsma
15:59 08 Feb 18
Wij hebben bij Johfrah een aantal telefoonberichten besteld voor onze telefooncentrale. Wat ging dat vlot zeg, aanvinken wat je nodig hebt, beetje aanpassen naar de noden van onze zaak en online doorgegeven en ineens betaald om 14 uur... 23 uur alles in de mailbox. Van een snelle service gesproken.We gaan hem nog inschakelen mochten we een stem nodig hebben voor iets...
Roel Van Looveren
Roel Van Looveren
18:47 20 Dec 17
2018-04-03T21:06:35+00:00