FAQ

Veelgestelde vragen

De prijs voor jouw voice-over opname is afhankelijk van 3 factoren.

  1. De lengte van de tekst.
  2. Waar de voice-over voor gebruikt wordt.
  3. Hoelang de voice-over zal ingezet worden.

Zo is een telefoonbegroeting voor je telefooncentrale goedkoper dan een voice-over voor een landelijke televisiespot die 2 jaar lang uitgezonden wordt.

De prijzen vind je helden en transparant (want zo werk ik het liefst op de lange termijn) terug op mijn prijzen-pagina.

De volgende werkdag. Is het erg dringend? Ik ben vaak in de studio, dus mogelijks kan het zelfs binnen enkele uren al ingelezen worden. Bel me in dat geval even op, dat werkt het snelst.

Je kan meteen online je voice-over aanvragen door op Online Bestellen te klikken.

Maar de meeste vragen eerst een proefopname aan. Die ontvang je gratis en vrijblijvend binnen de 24 uur. Vaak zelfs binnen de 4 uur. Samen met de proefopname krijg je een transparante offerte. Daarna kan je zelf kiezen om een voice-over opname bij me in te boeken of niet.

Een goeie briefing is belangrijk. Welke tone-of-voice wil je dat ik gebruik? Zakelijk, energiek, gevoelig, blij of neutraal? Indien je dat wenst ontvang je enkele verschillende takes. Met een licht andere tone-of-voice. Je kan ook verwijzen naar een van de demo’s. Dan weet ik precies hoe je wilt dat het klinkt.

 

Ben je na de opname nog niet helemaal overtuigd? Dan overleggen we even hoe het beter kan. En dan ontvang je gratis een nieuwe opname met de regie-aanwijzingen! Geen enkel probleem. Het is niet omdat we niet samen in de studio zitten, dat het geen fijne samenwerking kan zijn!

Ja, dat kan. Op de demo-pagina staat een knop. Daarmee kan je alle demo’s in een .zip-file downloaden. Zo kan je ze opslaan of doorsturen naar je klant.

Bij een boeking verwacht ik dat de tekst definitief is. Een woord kan soms in de opname wijzigen, omdat het zo lekkerder klinkt. Maar als je de tekst inhoudelijk wilt wijzigen na de oplevering, zal er opnieuw een minimale inspreek-fee aangerekend worden.

Ja, dat kan. Gezellig. Neem er alvast een koffie bij. Je kan een zoom-link ontvangen om de sessie in mijn studio te volgen of te regisseren vanop afstand. Hiervoor zoeken we samen een geschikt moment in onze agenda’s. Tot binnenkort!

nl_NLNederlands
fr_FRFrançais en_USEnglish de_DEDeutsch nl_NLNederlands
Scroll naar top