Boek je voice-over stem in 3 stappen

Boek je voice-over stem in 3 stappen 2018-04-03T16:23:04+00:00

Stap 1: Bepaal om welk soort voice-over het gaat.

Weet je al hoe mijn stem klinkt?

Beluister enkele voorbeelden van eerdere opdrachten als stemacteur.

Via deze link kun je snel het tarief berekenen voor je opdracht. Twijfel? Stuur me even een mailtje of bel me even op. Dan klaren we het samen uit.

Stap 2: Ontvang je proefopname.

Een gratis persoonlijke sample aanvragen!

Bezorg me je script en een korte toelichting qua tone-of-voice. Vanuit mijn home-studio spreek ik je tekst in en bezorg ik je een downloadlink naar je proefopname. Ik voeg er ook een bestelbon bij. Ben je helemaal enthousiast over hoe jouw project kan klinken? Dan bevestig en bezorg je het finale script en de laatste regie-aanwijzingen. Binnen de 24 uur ontvang je de afgewerkte voice-over.

Volledig vrijblijvend.

Belangrijk om te weten is dat de voice-over casting en proefopname vrijblijvend en gratis is. Als je toch voor een andere stem zou willen kiezen, dan reken ik je hier niks voor aan!

Stap 3: Download je audiofile(s).

Bestelling geplaatst?

De audiofile wordt je toegestuurd via een downloadlink binnen de 24 uur. De file is van de hoogste kwaliteit (24 kHz .WAV) en opgenomen in een professionele opnamestudio. De editing en processing is gebeurd. Maar je kan ze ook ‘droog’ aangeleverd krijgen, zodat je de finale mix nog kan maken. En indien nodig heb je meerdere versies ontvangen.

En nu?

Je kunt deze voice-over nu zoals overeengekomen gebruiken voor je projecten! Wens je toch nog een aanpassing door te voeren omdat de scenario’s aangepast zijn? Ook dat kan! Mail me even hierover.

Beluister mijn demo

Bedankt voor het vertrouwen.

Snelle service en volledig naar wens. Bedankt voor de samenwerking en op naar de volgende.
Tom Hoogewijs
Tom Hoogewijs
09:33 15 Nov 18
Een dikke dank je wel ....Gewoon super en heel snel en vlotjes geleverd.Beter kan gewoonweg niet !! TOF
Marnick Bogaert
Marnick Bogaert
12:57 11 Nov 18
super snelle en professionele service! uitspraak wordt aangepast naar eigen noden. Zeer betrouwbaar en vlot bereikbaar.
dimitrystaeren
dimitrystaeren
06:58 25 Sep 18
Johfrah heeft me zonder problemen geholpen bij mijn eindwerk. Voor een filmpje was ik opzoek naar een goeie voice-over en Johfrah leverde die niet alleen snel maar ook zuiver en perfect ingesproken.
mathias van sele
mathias van sele
15:57 10 Aug 18
Voor onze nieuwe telefooncentrale zochten wij naar een partner dat onze bandjes professioneel zou kunnen inspreken. Zo kwam ik uit bij Johfrah en Eveline. 1 woord TOP! Zelden zo een vlotte afhandeling en communicatie meegemaakt. Prijzen zijn zeer scherp en de kwaliteit is over de gehele lijn subliem. Bedankt Johfrah en Eveline! Keep up the good work.
Nick Daems
Nick Daems
07:29 19 Jul 18
Niets dan lof over onze samenwerking! Johfrah communiceerde vlot en helder met ons en begreep waar we naartoe wilden waardoor we snel tot aan de gewenste voice-over kwamen. Zijn stem, gedrevenheid en werking zijn een absolute troef en een plezier om mee samen te werken.
Anthony Magnus
Anthony Magnus
15:44 23 Mar 18
Top! Super snelle reactie, en onmiddellijk het gewenste resultaat. Dankzij Johfrah heeft Amusivent een frisse en professionele voicemail!
Tom Van der Vennet
Tom Van der Vennet
17:01 21 Mar 18
Een leuke stem en hij spreekt voortreffelijk teksten in.
Kilian Vermaelen
Kilian Vermaelen
16:14 15 Mar 18
Johfrah heeft ons enorm geholpen met de voice-over. De communicatie was ook zeer vlot en aangenaam. Het eindresultaat was precies wat we in gedachten hadden. Zeker een aanrader! 👍🏻
Lotte Bijlsma
Lotte Bijlsma
15:59 08 Feb 18
Wij hebben bij Johfrah een aantal telefoonberichten besteld voor onze telefooncentrale. Wat ging dat vlot zeg, aanvinken wat je nodig hebt, beetje aanpassen naar de noden van onze zaak en online doorgegeven en ineens betaald om 14 uur... 23 uur alles in de mailbox. Van een snelle service gesproken.We gaan hem nog inschakelen mochten we een stem nodig hebben voor iets...
Roel Van Looveren
Roel Van Looveren
18:47 20 Dec 17